Štamgast & Gurmán
GurmanTV
Medoks Spot

Ostravský kotouč

Autor receptu
Pavla Dědochová

Recept pro vás uvařil
Mirek Horák
Hospoda Kyčerka, Velké Karlovice
(na fotografii vlevo)

Suroviny potřebné na přípravu
60 g másla, 3 vejce vařená na hniličku, 100 g šunky, 3/4 kg telecího masa z kýty, sardelová pasta, sůl, cibulka, omastek
 

Postup
Cibulku drobně posekáme a zpěníme na másle. Zatím maso naklepeme na velký řízek, potřeme tence sardelovým máslem, pak prokládáme šunkou a celými vejci. Maso stočíme a ovážeme niti. Přisolíme. Pak je rychle opečeme po všech stranách v rozpáleném omastku s cibulkou, teprve potom podlijeme a dodusíme do měkka, což trvá jen asi půl hodiny.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2017, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz