Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE
GurmanTV
Medoks Spot

Ostravský kotouč

Autor receptu
Pavla Dědochová

Recept pro vás uvařil
Mirek Horák
Hospoda Kyčerka, Velké Karlovice
(na fotografii vlevo)

Suroviny potřebné na přípravu
60 g másla, 3 vejce vařená na hniličku, 100 g šunky, 3/4 kg telecího masa z kýty, sardelová pasta, sůl, cibulka, omastek
 

Postup
Cibulku drobně posekáme a zpěníme na másle. Zatím maso naklepeme na velký řízek, potřeme tence sardelovým máslem, pak prokládáme šunkou a celými vejci. Maso stočíme a ovážeme niti. Přisolíme. Pak je rychle opečeme po všech stranách v rozpáleném omastku s cibulkou, teprve potom podlijeme a dodusíme do měkka, což trvá jen asi půl hodiny.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2017, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz